Fradragsberettigede kurser kan være en fantastisk investering

Du kan investere i din virksomhed på mange måder. En ny computer, en ny kontorstol eller måske et nyt skrivebord er alle muligheder.

Men den bedste investering vil ofte være den, det lykkes dig at lave i en medarbejder i stedet.

Her vil især en række fradragsberettigede kurser være oplagte for enten dig eller dine medarbejdere i din virksomhed at deltage i.

En frygt er, at du bruger mange penge på at uddanne dine medarbejdere for så at skulle vente et stykke tid på afkastet – eller måske skifter medarbejderen over til konkurrenten og så er det mange penge at have smidt i den enkelte medarbejder. Men risikoen ved, at du ikke uddanner dine medarbejdere og de så vælger at blive er væsentligt større.

Der er flere kurser at vælge imellem. En mulighed er at lade en af dine medarbejdere tage på denne online marketing uddannelse (LINK), hvor de lærer at begå sig inden for søgemaskineoptimering, PPC-annoncering og meget mere – en anden mulighed er den events som de Speakersclub arrangerer (LINK 2).

lamp head businessmanKan også gøres online

Linket til de to ovenstående muligheder er begge fysiske kurser – men sådan behøver det ikke at være.

Det er også en mulighed at lade dine medarbejdere efteruddanne sig online ved hjælp af diverse e-learningplatforme. Prisen er typisk væsentligt mindre og det er et mere fleksibelt produkt. Man mister dog til gengæld som kursist værdien af netværket i et fysisk kursus samtidigt med, at nogle bedst lærer ved ikke at sidde foran en skærm (mens andre lærer bedre ved at have deres computer tændt foran sig, sådan er vi mennesker forskellige).

Du kan som ledig overveje at deltage i et 6 ugers kursus for ledige, såfremt du af dit jobcenter får lov til samme. Det er efter ændringer i juni 2014 nu ikke længere noget alle ledige har ret til, men noget, de under visse forudsætninger kan få lov til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *