Nye vinduer kan give håndværkerfradrag

Et af de emner, som de fleste danskere snakker om, er håndværkerfradrag, da man selvfølgelig gerne vil have et fradrag, hvis man er berettiget til det.

Håndværkerfradraget er på 12.000 kr. og desuden er der 6.000 pr. person for serviceydelser, men det kommer vi ikke nærmere ind på her, da vi allerede har skrevet om denne mulighed på siden.

Det interessante er, at du kan skifte dine vinduer ud og gøre brug af dit håndværkerfradrag.

Derfor giver vinduer et håndværkerfradrag

Det er stort set alle tiltag, som giver en mere klimavenlig bolig, som du kan få håndværkerfradrag til. Det betyder, at hvis du skifter dine gamle vinduer ud med nye bedre vinduer, så kan du gøre brug af dit håndværkerfradrag.

Når du udskifter vinduer, vil du altid kunne dække dig ind under håndværkerfradraget, da du næppe skifter dine vinduer, medmindre der er en grund til at gøre det.

Det får du ikke håndværkerfradrag for

Det er dog ikke alle ting med hensyn til vinduer, som du kan trække fra. Fradraget gælder ikke for vindueshul, som bliver lavet om til f.eks. dørhul, og det gælder heller ikke for nye vindueshuller.

Du kan heller ikke trække reparation af vinduesrammer fra, og derfor vælger mange at skifte hele vinduet, hvis de alligevel skulle i gang med et større reparation, da det ikke kan betale sig, hvis du alligevel skal udskifte dine vinduer et par år efter.

Især ikke når du ikke kan være sikker på, at håndværkerfradraget stadigvæk er der om et par år. Det er med at få lavet så meget som muligt med det samme.

Find gode vinduer til en fornuftig pris

Selvom du kan benytte håndværkerfradrag til dine nye vinduer, er det stadigvæk en god idé at spare penge på sine vinduer. Hos vinduesgrossisten.dk  får du vinduer udenom mellemmanden.

Det betyder, at du ofte kan spare helt op til 25% på vinduer, da du køber dem direkte fra grossisten. Det gode er, at de både sælger vinduer til private og glarmestre.

Det er din garanti for, at deres vinduer er af høj kvalitet, og du kan få dem til samme pris som en glarmester betaler for dem.

På den måde kan du få skiftet alle dine vinduer til mere miljøvenlige vinduer. Det gode er, at det også betyder, at du kommer til at spare penge på varmeregningen, da nye vinduer holder langt bedre på varmen.